Termen de livrare pentru produse fizice: max. 3 - 5 zile, in functie de ziua comenzii. Cost transport: 18 lei.

La ce ajuta bricolajul?

Bricolajul este maai mult decat o simpla activitate caare te ajuta sa-ti descretesti fruntea si sa te exprimi creativ. La ce ajuta bricolajul in viata de zi cu zi? Iata cateva exemple:

1. Reduci costurile cu plata catre meseriasi

Nu trebuie sa faci totul singur si nici nu este indicat: instalatiile electrice, de gaze si cele de internet ori caablu TV trebuie reparate de specialisti. In afara lor insa, ai o multime de situatii in care reparatiile pot fi rezolvate pe cont propriu: cusut nasturi si tivuri, schimbat garnituri, inlocuit chedere. Adesea sunt lucrari mici, pentru care profesionistii nici nu se deranjeaza, iar daca o fac iti vor cere o avere, costaaand mai mult deplasarea decaat reparatia in sine. 

2. Poti aplica solutii personalizate

Productia de serie este mereu maai ieftina, dar nu raspunde integral cerintelor fiecaruia. De aceea, sa-ti faci singur este de multe ori solutia cea mai potrivita. 

La fel este si in privinta designului, unde adeseagasesti greu designerul cu care sa rezonezi si care sa te ajute sa duci casa spre aspectul pe care ti-l doresti.

3. Dezvolta abilitati utile pe termen lung

Cand bricolezi, inveti sa gasesti solutii, sa administrezi resurse, sa folosesti creativ tot ce ai. Iti dezvolti gandirea si simtul logic si inveti ce inseamna sa gresesti si sa experimentezi. Toate astea iti sunt de folos pe termen lung, in luarea deciziilor si in gasirea rapida a solutiilor potrivite pentru problemele pe care le ai.

Dezvolta-ti aceste abilitati participand la evenimentele noastre online: 

 

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare