Termen de livrare pentru produse fizice: max. 3 - 5 zile, in functie de ziua comenzii. Cost transport: 18 lei.

3 greseli frecvente in amenajare

Multi dintre noi isi amenajeaza singuri casele, pentru ca este cea mai simpla varianta. Rezultatul poate fi uneori altul decat cel asteptat: ceva nu ne place, dar nu mereu ne dam seama ce anume. Iata greselile frecvente pe care le facem si cum le putem corecta.

1. Alegem intai culoarea

Desi este primul lucru pe care il remarcam intr-o casa, culoarea nu este primul element pe care il alegem atunci cand amenajam. Caracteristicile locului si destinatia spatiului de amenajat sunt doar cateva din lucrurile pe care trebuie sa le luam in calcul in alegerea culorii. 

2. Obiectele din casa nu se potrivesc intre ele

Faptul ca obiectele nu se potrivesc intre ele provine din diferenta de stiluri, texturi, culori, respectiv din lipsa de unitate in alegerea lor. Cel mai adesea, inexistenta unei teme au a unui concept - care da unitate decorului - duce la acest rezultat. 

3. Casa este greu de intretinut

Finisajele fac parte din nota finala a oricarei amenajari, dar sunt si cele care ridica cele mai mari probleme pe termen lung. Catifeaua si mocheta sau oglinzile sunt, de exemplu, suprafetele cele mai dificile, pentru ca par sa atraga murdaria, fiind greu de intretinut. Este de preferat sa alegem in loc finisaje si culori care rezista mai bine si care nu cer timp si efort maxim pentru intretinere.

Daca vrei sa afli cum sa faci alegeri fericite in decorul unei case, participa la webinarul despre reamenajare! 

Webinarul se adreseaza tuturor acelora care isi doresc o remodelare a spatiului in care locuiesc, dar nu au nici cunostintele necesare pentru a derula singuri un astfel de proiect, fie ca este vorba despre intreaga locuinta ori numai de o incapere a ei. Nu este necesara o pregatire anterioara in design interior, dar o minima cunoastere a domeniului este binevenita.

    Cunostintele dobandite in cele doua ore de workshop te vor ajuta sa faci alegeri potrivite pentru casa ta, avand incredere ca vei ajunge la rezultatul dorit. Descopera planul pe care sa il urmezi intr-un astfel de proiect si pe care il poti aplica apoi in orice spatiu de locuit!

     

    Lasă un comentariu

    Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare